pondělí 7. srpna 2017

UNBOXING #3

UNBOXING #3

Ahoj!

Až teď jsem se odtrhla od Falešného polibku, abych mohla na Vaše přání napsat unboxing, jak jsem Vám slíbila. Začala v knize hodně napínavá scéna, tak jsem musela číst dál :D Nicméně abych se dostala k dnešnímu článku, tak mi dneska přišel balíček z Albatrosu, protože jsem u Evky z @books.with.evka vyhrála slevový kód a tímto jí ještě jednou moc děkuji! Objednala jsem si jednu vysněnou knížku, u které jsem si vždycky připadala zvláštně, když jsem po ní pokukovala v knihkupectví- za chvíli pochopíte. Druhá se mi líbila hlavně tématicky, ale k tomu se ještě dostaneme.
Tak a můžeme se vrhnout na rozbalování!
 Pro mě obsah nebyl žádné překvapení-překvapivě :D- ale tak snad si rozbalování užijete alespoň vy! :)


Už víte? Schválně mi napište do komentářů, jestli jste tu spodní knížku poznali!  :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

   .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Tak co? Poznali jste? Ano, u téhle knihy jsem se vždycky cítila zvláštně (ne trapně! :D ), když jsem po ní koukala v knihkupectví! Vím, že není důvod...jen možná :D Schválně, tipovali jste spíš nějakou červenou knihovnu než dětskou knihu, že ano? No ale já měla z Justýnky tak neuvěřitelnou radost, že byste nechápali. Ta obálka je táááák nádherná a celkově ty obrázky v ní, že jsem si ji už celou párkrát prohlédla, ale zatím nečetla. To se myslím hodně, ale hodně, opravdu hodně brzy změní :D U recenze Vám určitě přidám nějaké fotky těch krásných obrázků uvnitř :)
.
.
.
.
.
.
.
.
A druhou kráskou je Láska & Gelato! Tuto knihu jsem si objednala z prostého důvodu a to takového, že jsem věděla, že si ji jednou budu chtít přečíst a to logicky v létě, když se v něm odehrává příběh. Příští rok určitě budou další letní knížky, a tak jsem si řekla, že teď to bude ideální. Doufám, že to bude rychlá oddechovka, jak jsem pochopila z anotace. Nemám zatím od této knihy žádná velká očekávání, ale možná proto si chci udělat vlastní úsudek, abych nesoudila knihu bez toho, aniž bych ji přečetla :)
(PS: Nevěděla jsem, že CooBoo vydává paperbacky-v něm jsem od nich měla pouze Tohle není kniha-, takže mě to vcelku překvapilo, když jsem si ji dávala do knihovničky :D)


Tak a to je pro dnešek všechno! :) Já jsem moc spokojená, což jsem ostatně vždycky, když v tom balíčku najdu knihy, které tam mají být :D.


Mějte se krásně a určitě dejte vědět, jestli se na některou chystáte, nebo jste už četli :) !
L.

-Za každý komentář nebo odběr moc moc děkuju <3  <3  <3 




2 komentáře:

  1. Super, obě knihy jsem četla a moc se mi líbily!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, teď se budu na čtení určitě víc těšit! Díky za komentář :)Měj se hezky <3

      Vymazat